houweling

IJM

International Justice Mission (IJM) is een wereldwijde organisatie. Ze werken samen met lokale rechtssystemen om slavernij, mensenhandel en geweld tegen mensen in armoede te stoppen. Wereldwijd leven er zo’n 50 miljoen mensen in slavernij, hiervan heeft IJM al meer dan 50.000 slachtoffers bevrijd uit de slavenhandel. Ook zorgen zij ervoor dat slavenhandelaren in de gevangenis belanden!

Nu vraag je je misschien af, waarom staat er een goed doel op de shirts van de jeugd?
Het antwoord hierop is: W. K. Heyl heeft ervoor gekozen IJM op de shirt te laten zetten. Hiermee willen zij meer aandacht voor deze organisatie en helpen ze mee aan het proces! Wij willen W. K Heyl heel erg bedanken voor deze bijdrage en zijn blij met deze nieuwe sponsor!!

Wil jij IJM steunen in hun project en zorgen dat slavernij wordt uit geroeid? Dan kan je doneren op de site, www.ijmnl.org

Overig nieuws