Nieuwsbrief 25 januari

In deze nieuwsbrief:

  • Kantinegebruik
  • Klaverjastoernooi 27 januari gaat niet door
  • Vacature Vrijwilligerscoordinator
  • Shirt omruilen
  • Uitreiking prijzen Grote Club Actie
  • Sponsorborrel

Kantinegebruik

Graag wijzen wij iedereen er op dat wanneer je de kantine van Pernix wil gebruiken je hiervoor eerst contact moet opnemen met Iris Swanenburg. Wanneer je de kantine hebt gebruikt verwachten we ook dat je deze weer schoon en opgeruimd achterlaat. Dit is extra belangrijk nu BSO de Sportanen de kantine en velden van Pernix gebruiken op doordeweekse dagen.

Klaverjastoernooi 27 januari

Het klaverjastoernooi wat gepland staat op 27 januari gaat NIET door. Het eerst volgende klaverjastoernooi zal plaatsvinden op vrijdag 24 maart. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Vrijwilligerscoordinator

Pernix is een vereniging die draait op vrijwilligers. En om dit in goede banen te leiden zijn we opzoek naar een vrijwilligers coördinator, of meerdere coördinatoren die dit als commissie willen oppakken. We zijn nog zoekende naar de precieze invulling van deze functie, maar daar gaan we graag over in gesprek. Lijkt je dit leuk of heb je hier ideeën voor? Neem dan contact op via communicatie@pernix.nl

Shirt omruilen

Er is een nieuwe lading Pernix shirts beschikbaar. Wanneer je nog in een verkeerd shirt speelt (met bijvoorbeeld een andere sponsor dan je teamgenoten) kun je zelf naar MKH Business gaan om je shirt om te ruilen voor het juiste shirt. Kijk voor het adres van MKH op de website: MKH Business – Bedrijfskleding & Sportswear

Uitreiking prijzen Grote Club Actie
Half december zijn de prijzen uitgereikt aan de top 3 beste verkopers en het best verkopende team van de grote clubactie. Voor wie het gemist heeft:

De C2 heeft een teamuitje lasergamen gewonnen wat ze zeer binnenkort gaan doen.

Onze beste verkoopster dit jaar was Chloe, de nummer 2 Mats en als 3e eindigde Veerle. Namens heel Pernix nogmaals bedankt!

Afgelopen week zijn bij Floris de medailles binnen gekomen voor alle kinderen die meer dan 25 loten hebben verkocht. Deze zullen zij binnenkort krijgen!

Tenslotte is het geweldig dat zich al 2 nieuwe vrijwilligers hebben aangemeld om de grote club actie volgend jaar op zich te nemen. Het zou erg fijn zijn als er nog een 3e persoon bij zou komen. Daarom: als je iets wilt doen voor Pernix wat qua tijd goed te overzien is, laat het weten aan Evelien (06 44898775).

Sponsorborrel

Ben jij of ken jij iemand die we kunnen uitnodigen voor de volgende Sponsorborrel?

Bel of app Lenette Wayenberg! 06-26040370

De Sponsorcommissie is bezig om de volgende Sponsorborrel te organiseren. Deze vindt plaats op zaterdag 25 maart waarbij er op VIP wijze kan worden genoten van een wedstrijd van Pernix 1. Schuif je ook gezellig aan?

Overig nieuws