IJM

Pernix C1 naar NK C jeugd a.s. zaterdag 8 april

Pernix C1 naar NK C jeugd a.s. zaterdag 8 april


De meiden en jongens van Pernix C1, getraind door Perla en Damme, hebben zich gisteren geplaatst voor het NK C jeugd dat aanstaande zaterdag 8 april plaats zal vinden bij korfbalvereniging Viking in Wijk bij Duurstede.

In de laatste competitiewedstrijd tegen De Meervogels C1 boekte onze C1 na een nerveus begin met een 0-2 achterstand, uiteindelijk een overtuigende 13-5 overwinning. Hiermee pakte de C1 met 10 overwinningen en slechts 2 nederlagen het kampioenschap in de klasse C1C! Fortuna C2 haalde evenveel punten maar eindigde door een minder onderling resultaat tegen Pernix als tweede. Heel knap gedaan, in een poule met ook nog het lastige Tempo C1 als tegenstander. Van harte gefeliciteerd allemaal met deze mooie prestatie!!

Als kampioen van de poule mag onze C1 aanstaande zaterdag samen met 4 andere kampioenen en 3 beste nummers 2 (waaronder ook Fortuna C2) deelnemen aan het NK C jeugd, een hele mooie ervaring. Alle informatie over dit NK is te vinden op https://kvviking.com/nk-c-jeugd-zaal-2023/.

Heel veel succes Suus, Giada, Fenya, Emma, Cato, Huub, Ruben, Joost, Milan en Jasper!! En natuurlijk coaches Damme en Perla; waarbij laatstgenoemde vanuit Sri Lanka de wedstrijden op de voet zal volgen.

Het zou fantastisch zijn als er veel Pernix supporters aanwezig kunnen zijn op 8 april aanstaande, om onze jonge talenten aan te moedigen!! Het toernooi wordt geopend om 9.45 uur met het voorstellen van alle teams. Houd voor verdere berichtgeving de site en de sociale media kanalen in de gaten. Tot zaterdag in Wijk bij Duurstede!!

Adres: Lekdijk Oost 15 A, 3961 MB Wijk bij Duurstede.

Overig nieuws

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?

Deze keer zetten we vrijwilliger Jenny in het zonnetje! Jenny van der Spek is 53 jaar,getrouwd met George. De kinderen Thirza (16) en Casper (15)

Nieuwsbrief 22 april

In deze nieuwsbrief: Trainers Pernix 2 volgend seizoen De TC is blij om te kunnen mededelen dat Manolis Karamanolis ook volgend seizoen trainer/coach zal zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.