Houweling

Trainers Pernix A1 gaan door komend seizoen

Dimitri IJzerman, Erika Velders en Cas Lepelaar, trainers/coaches van Pernix A1, hebben aangegeven dat zij het komend seizoen graag opnieuw samen de meest talentvolle Pernixjeugd onder hun hoede willen nemen. De TC is blij dat ze komend jaar willen doorgaan met het goede werk dat ze reeds hebben verricht.

De A1 heeft zich in het huidige seizoen, met enkele nieuwe spelers ten opzichte van het voorgaande jaar, goed ontwikkeld en heeft zich zowel op het veld als in de zaal opgewerkt naar de subtop in de eerste klasse. Daarnaast hebben enkele laatstejaars junioren al mogen meedraaien met de selectie en zich ook in seniorenwedstrijden goed gemanifesteerd.

Vanaf deze plaats danken wij Erika, Dimitri en Cas voor hun inzet voor het huidige team, en wensen wij ze voor het nieuwe seizoen veel plezier en succes!

TC Pernix

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg