IJM

Trainers Pernix A1 gaan door komend seizoen

Trainers Pernix A1 gaan door komend seizoen

Dimitri IJzerman, Erika Velders en Cas Lepelaar, trainers/coaches van Pernix A1, hebben aangegeven dat zij het komend seizoen graag opnieuw samen de meest talentvolle Pernixjeugd onder hun hoede willen nemen. De TC is blij dat ze komend jaar willen doorgaan met het goede werk dat ze reeds hebben verricht.

De A1 heeft zich in het huidige seizoen, met enkele nieuwe spelers ten opzichte van het voorgaande jaar, goed ontwikkeld en heeft zich zowel op het veld als in de zaal opgewerkt naar de subtop in de eerste klasse. Daarnaast hebben enkele laatstejaars junioren al mogen meedraaien met de selectie en zich ook in seniorenwedstrijden goed gemanifesteerd.

Vanaf deze plaats danken wij Erika, Dimitri en Cas voor hun inzet voor het huidige team, en wensen wij ze voor het nieuwe seizoen veel plezier en succes!

TC Pernix

Overig nieuws

ouder-kind schutterstoernooi

voor de kinderen van de F t/m D is dit jaarlijkse toernooi het moment om je ouders, grootouders of andere familie (weer) mee te nemen

Nieuwsbrief 20 mei 2024

Vacature bestuurslid facilitair Na 12 jaar in de barcommissie en 5 jaar als voorzitter van deze commissie gaat Iris stoppen met deze functie. Daarom zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.