IJM

Vacature Clubhuiszaken – Organisatie Schoonmaak

Vacature Clubhuiszaken – Organisatie Schoonmaak

Houd je van lekker poetsen en gezelligheid? Dan is dit wat voor jou! Jij organiseert dat elke woensdag een Pernixteam een kleine schoonmaak van het complex doet. Ook organiseer je in het hele jaar ongeveer 4 grote schoonmaakavonden, waarbij je met behulp van het bestuurslid Clubhuiszaken en de vrijwilligerscoördinatie mensen mobiliseert. Help mee om Pernix fris te laten ruiken!

Geschatte tijdsinvestering: ca 1.5 uur per week gedurende de veldperiode.

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.