IJM

Vacature Clubhuiszaken –  Organisatie Vuilnis

Vacature Clubhuiszaken –  Organisatie Vuilnis

Houd je van opruimen, duurzaamheid en orde? Dan is dit wat voor jou! Jij organiseert dat de grote bakken geleegd worden, afval waar mogelijk gescheiden wordt ingezameld en de prullenbakken op het complex in goede staat zijn etc. Alles in overleg met bestuurslid Clubhuiszaken! Help mee om Pernix opgeruimd te houden. Geschatte tijdsinvestering: ca 1.5 uur per week gedurende de veldperiode.

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.