IJM

Vacature Leden Neven Activiteiten Commissie (NAC)

Vacature Leden Neven Activiteiten Commissie (NAC)

Vind je het leuk om leuke activiteiten te bedenken en uit te voeren voor 18+ binnen Pernix? Heb jij een paar mensen met wie jij een feestcommissie wil vormen? Dan is dit iets voor jou en je vrienden! Je bedenkt en organiseert leuke activiteiten binnen de vereniging, zoals themafeesten, het schutterstoernooi, een quiz en klaverjasavonden. Maar misschien heb jij wel heel andere leuke ideeën! In overleg met Iris Swanenburg kun jij hier echt iets van maken.

Geschatte tijdsinvestering: hangt af van het aantal activiteiten, gemiddeld ca 1.5 uur per week gedurende de veldperiode.

Overig nieuws

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?

Deze keer zetten we vrijwilliger Jenny in het zonnetje! Jenny van der Spek is 53 jaar,getrouwd met George. De kinderen Thirza (16) en Casper (15)

Nieuwsbrief 22 april

In deze nieuwsbrief: Trainers Pernix 2 volgend seizoen De TC is blij om te kunnen mededelen dat Manolis Karamanolis ook volgend seizoen trainer/coach zal zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.