IJM

Staf selectie voor seizoen 2023/2024 compleet

Staf selectie voor seizoen 2023/2024 compleet

Na de aanstelling van Joost Kuipers (Pernix 1) en Manolis Karamanolis (Pernix 2) als trainers van de selectie, is nu ook de rest van de staf verder ingevuld. Een en ander werd toegelicht op de selectiebijeenkomst van afgelopen 13 juni, waar bijna alle spelers van de nieuwe selectie aanwezig waren.

Hans Kuipers is al jarenlang de vaste cameraman van de selectie en zal deze rol gelukkig ook volgend jaar vanaf “Henze Plaza” blijven vervullen! Behalve essentieel beeldmateriaal van en voor de selectie verzorgt hij ook regelmatig de welbekende highlight filmpjes via diverse Pernix media en zijn eigen Youtube kanaal.

De verzorging van de selectie in het seizoen 2023/2024 zal evenals de core stability trainingen wederom door Jordy van Velzen worden gedaan waarbij hij ondersteund zal worden door Debbie en Tessa van Alphen.

Een nieuw gezicht volgend seizoen in de staf van de selectie is Marian Neuteboom. Zij zal bij de selectie betrokken zijn als teamcoach, en zal waar nodig ondersteuning en begeleiding bieden op het mentale vlak. Veel plezier en succes komend jaar Marian!

De trainersstaf is hiermee zo goed als compleet; mogelijk zal nog een ondersteunde trainer/coach toegevoegd worden.
In de zomerperiode zal er wekelijks vrijwillig worden doorgetraind/gebootcampt onder leiding van Debbie, Tessa en Jordy.

De TC is uiteraard erg blij met de inzet van bovengenoemde Pernixers, en kijkt uit naar het begin van het nieuwe seizoen in augustus!

TC Pernix

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.