IJM

In memoriam Krijn Schoonderwoerd

In memoriam Krijn Schoonderwoerd

Vrijdagochtend 14 juli werd Leiden opgeschrikt door het bericht dat in het diaconaal centrum De Bakkerij drie mensen waren gestoken en dat één persoon hierbij was overleden.

Al snel werd die dag duidelijk dat Krijn Schoonderwoerd degene was die de steekpartij niet had overleefd. Wat een vreselijk en niet te bevatten feit.

Krijn en zijn vrouw Anneke zijn beiden oud-lid van onze vereniging.

Na hun actieve periode stond vooral Krijn vaak langs de lijn als één van hun kinderen, Marleen, Huig, Krijn jr. of Mirjam bij Pernix in het veld stond. Als oud-lid was hij vorig jaar bij de Jubileumlunch aanwezig.

Krijn kwam uit een familie waarvan veel leden lid van Pernix zijn geweest.

Van hen zijn zoon Huig en broer Johan (oud voorzitter) nog actief lid van onze vereniging.

Wij wensen Anneke, hun kinderen, de broers en zussen van Krijn en zijn verdere familie heel veel sterkte nu Krijn zo plotseling uit hun leven is weggerukt.

Dat hij moge rusten in vrede.

Namens LCKC Pernix

Tom van Alphen

Voorzitter

Overig nieuws

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?

Deze keer zetten we vrijwilliger Jenny in het zonnetje! Jenny van der Spek is 53 jaar,getrouwd met George. De kinderen Thirza (16) en Casper (15)

Nieuwsbrief 22 april

In deze nieuwsbrief: Trainers Pernix 2 volgend seizoen De TC is blij om te kunnen mededelen dat Manolis Karamanolis ook volgend seizoen trainer/coach zal zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.