IJM

Vacature Clubhuiszaken

Vacature Clubhuiszaken

Vind je het leuk om bij te dragen aan een gezellig samenzijn bij Pernix, met een geweldige bar en clubhuis? Kom onze commissie versterken! We verdelen de taken in de commissie, zodat iedereen zijn eigen aandeel heeft en daar wat leuks van kan maken en het werk te overzien is. Heb jij interesse in deze commissie of wil je meer informatie laat het dan weten aan Iris.
Iris – clubhuiszaken@pernix.nl

Overig nieuws

Nieuwsbrief 22 april

In deze nieuwsbrief: Trainers Pernix 2 volgend seizoen De TC is blij om te kunnen mededelen dat Manolis Karamanolis ook volgend seizoen trainer/coach zal zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.