IJM

Steun Pernix bij de Grote Club Actie

Steun Pernix bij de Grote Club Actie

Ook dit jaar gaat Pernix weer meedoen met de Grote Clubactie. Hierbij kan iedereen iets winnen. De lotenverkopers kunnen iets winnen, de lotenkopers hebben kans op mooie prijzen en de club kan nieuwe materialen aanschaven. Want van ieder verkocht lot gaat 80% naar de clubkas van Pernix. Kortom een win-win situatie J

Sparen voor …

De doelen zijn met inbreng van diverse leden, waaronder trainers, bedacht.

Dit jaar zamelen we geld in voor:

  • Nieuwe sport- en spelmaterialen voor de Pukkies en Kangeroes;
  • Verschillende trainingsmaterialen: dopjes, ballen, korven, palen etc.
  • Het clubhuis: aankleding voor de nieuwe bar.

De verkoopboekjes

Jeugdleden t/m de B krijgen de komende week een verkoopboekje Grote Clubactie boekje mee. Alle kinderen die het leuk vinden om mee te doen en dat mogen van hun ouders, mogen zoveel mogelijk loten verkopen.

Vanaf zaterdag 23 september kan dit d.m.v. loten verkopen op papier in het boekje of digitaal. Op de voorkant van het boekje staat een sticker met de naam van de speler en een QR-code die naar de persoonlijke pagina van ieder jeugdlid verwijst. Je kunt hierbij ook je eigen score bijhouden. Hartstikke gaaf.

Als je verkoopboekje vol is, kun je in de kantine een nieuw lotenboekje halen.

Uiteindelijk moeten alle verkoopboekjes op 1 november ingeleverd worden. Dit kan in de Grote Clubactiedoos in de Pernix kantine, bij Petra (Jupiterlaan 20, Leiden) of Armanda (Zandzegge 25, Leiden).

Prijzen voor de verkopers

Voor de verkopers organiseren we dit jaar namens Pernix een loterij. Je kunt cadeaubonnen winnen. Als je 20 loten verkoopt gaat je naam 1x in de pot. Bij elke 10 loten meer gaat er een extra briefje met jouw naam erop in de pot om een cadeaubon te winnen. In totaal worden 25 cadeaubonnen verloot onder de verkopers die 20 loten of meer hebben verkocht. De trekking vindt plaats na sluiting van de Grote Clubactie, rond een wedstrijd van Pernix 1 in het zaalseizoen. Daarnaast mogen we ook medailles verdelen onder alle kinderen die 25 of meer loten verkopen.

Superloten en de trekking

Ook dit jaar hebben we Superloten. Een Superlot kun je misschien samen met je team kopen. Uit alle superloten, die verkocht worden bij de Grote Clubactie, wordt 1 Superlot getrokken. Is dit winnende Superlot verkocht door Pernix, dan krijgt Pernix 5000 euro extra.

De trekking vindt plaats op 28 november 2023. Wie weet win je dan ook een driedaagse minicruise Newcastle voor twee personen. Die prijs is vorig jaar namelijk gevallen op een lot die verkocht is door een Pernix speler.

Dus laten we er samen voor gaan. Pernix, Pernix zij aan zij. Pernix, Pernix dat zijn wij.

Schiet ons bij vragen even aan.

Petra van den Brom en Armanda Schoonwater

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.