IJM

Nieuwsbrief 3 november 2023

Nieuwsbrief 3 november 2023

– Save the date ALV

– Succesvolle kledingmarkt

– Uitreiking KVZ en KVZ’je

– Feestje in de Zijl

– Sponsorkliks

– Grote club actie

Save the date ALV

Dit jaar zal de najaars ALV plaatsvinden op 30 november om 20.00 uur bij Pernix (inloop 19.45). Het bestuur nodigt hierbij alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van harte uit om deze vergadering bij te wonen.

Succesvolle kledingmarkt

We kunnen wel zeggen dat de kledingmarkt 14 okt j.l. Een succes was! Het totaal bedrag van de vrijwillige bijdragen is maar liefst:€569,50!

We willen iedereen hartelijk bedanken voor het aanleveren van de materialen!
Later dit seizoen komt er een tweede kledingmarkt.


De tijd van Sint en kerst cadeau’s komt eraan. Ben je van plan iets van de Pernix kledinglijn bij MKH business aan te schaffen, houdt dan rekening met enige levertijd en bestel zo snel mogelijk!
Maartje, Babs en Leontien
Kledingcommissie@pernix.nl

Uitreiking KVZ en KVZ’je

Op zaterdag 14 oktober zijn de twee vrijwilligersprijzen uitgereikt. De KVZ prijs is uitgereikt aan Renée Schuite voor haar jarenlange inzet voor de club. Het KVZ’je is uitgereikt aan Laura Middelkoop. Zij zet zich momenteel al op meerdere vlakken in voor de club en wij hopen dat ze dit nog jaren zal blijven doen.

Uitreiking KVZ en KVZ’je – Pernix Korfbal

Feestje in de Zijl

Op 11 november speelt de selectie de eerste thuiswedstrijden van het seizoen. Partycentrum de Zijl heeft voor ons geregeld dat er vanaf 19.30 een DJ komt met een zanger. Zij zullen draaien tot 00.30 uur. Wij hopen hiermee een knallende start te kunnen maken van het nieuwe zaalseizoen.

Het is tof dat dit voor ons wordt georganiseerd. Laten wij er met zijn allen voor zorgen dat we ook komend seizoen ons aan de afspraken aan regels houden van de sporthal en Partycentrum de Zijl.

Zaalseizoen opening – Pernix Korfbal

Sponsorkliks

Met 5 december en de kerstdagen op komst zullen velen van ons weer online cadeau’s gaan bestellen. Kijk via deze link eens of de webshop waarbij je iets gaat bestellen er tussen staat. Via Sponsorkliks zou dit Pernix een bijdrage op kunnen leveren.

Sponsor Pernix via SponsorKliks – Pernix Korfbal

Grote club actie

Inleveren verkoopboekjes Grote Clubactie en online verkoop

Wat zijn er al veel loten verkocht. Tot 11 november kunnen er nog online loten verkocht worden. Loten kopen.

Of samen met je team een superlot!

Klik hier om een Superlot te kopen!

De laatste ingevulde boekjes kunnen nog even ingeleverd worden bij Petra (Jupiterlaan 20) of bij Armanda (Zandzegge 25).

Groetjes namens de Grote Clubactie commissie

PetraenArmanda

Namens het bestuur,

Liset

Overig nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.