IJM

Algemene ledenvergadering 30-11-2023

Algemene ledenvergadering 30-11-2023

Beste Pernixers,

Hierbij, zoals eerder in de nieuwsbrief aangegeven, de uitnodiging voor de jaarlijkse Najaars Algemene Ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden op donderdag 30 november om 20.00 uur (inloop 19:45 uur) in de Pernix kantine.

Bijgaand vinden jullie de notulen van de voorjaars ALV van 4 juli. Klik hier om de notulen te openen!

Het financiële jaarverslag zal tijdens de vergadering worden toegelicht door de penningmeester. Mocht je deze vooraf willen inzien is hij op de vragen bij onze penningmeester via penningmeester@pernix.nl.

De algemene jaarverslagen zijn, door de overvolle agenda’s van de vrijwilligers en andere zaken met hogere prioriteit, nog niet gereed. Deze zullen op een later moment volgen en worden vastgesteld in de voorjaars ALV van 2024.

De agenda is als volgt:

  1. Opening
  2. Ingekomen stukken
  3. Verslag van de voorjaars ALV dd 4 juli 2023
  4. Financieel jaarverslag
  5. Bestuursmededelingen
  6. Rondvraag

Zien we jullie donderdag 30 november?

Met vriendelijke groet,

Annemieke van Duivenboden

Secretaris

Overig nieuws

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?

Deze keer zetten we vrijwilliger Jenny in het zonnetje! Jenny van der Spek is 53 jaar,getrouwd met George. De kinderen Thirza (16) en Casper (15)

Nieuwsbrief 22 april

In deze nieuwsbrief: Trainers Pernix 2 volgend seizoen De TC is blij om te kunnen mededelen dat Manolis Karamanolis ook volgend seizoen trainer/coach zal zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.