IJM

Jurytafel: voorzitter, tijdwaarnemers, schotklokbedieners

Jurytafel: voorzitter, tijdwaarnemers, schotklokbedieners

Wil jij je graag inzetten voor Pernix en heb je maar beperkt de tijd? Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat de wedstrijden van Pernix 1 en 2 in de Zijlhal goed verlopen en kun je je goed concentreren? Dan zijn deze taken misschien echt iets voor jou!

Tijdens de thuiswedstrijden van het eerste en het tweede (in de Zijlhal) zitten er altijd drie mensen achter de jurytafel. Voor het zaalseizoen 2023-2024 hebben we de bezetting achter de jurytafel gelukkig weer rond gekregen, maar er zijn een paar mensen die na jaren trouwe dienst hebben aangegeven te gaan stoppen. Dus Pernix is op zoek naar versterking!

Als jij de persoon bent die in het volgende seizoen bij Pernix 1 of 2l één of een paar keer in het zaalseizoen achter de tafel wil komen zitten, geef je dan op! Wil je aan de slag als juryvoorzitter, dan kun je in iets meer dan een uurtje het certificaat juryvoorzitter halen via een KNKV-training (online). Maar ook tijdwaarnemers (stand bijhouden en de wedstrijdtijd stoppen en starten als de scheidsrechter fluit) en schotklokbedieners (schotklok starten en resetten, bijvoorbeeld als de bal de korf raakt) hebben we nodig. Door even te oefenen achter de tafel bij een training of oefenwedstrijd krijg je deze taken zó onder de knie. 

Tijdsinvestering: 1 of meerdere keren in het zaalseizoen achter de jurytafel zitten tijdens een wedstrijd van Pernix 1 of 2 (totaal ca 2 uur). In dit zaalseizoen kun je een keer komen mee kijken bij de jurytafel!

Aanmelden kan bij de vrijwilligerscoördinatie via vrijwillig@pernix.nl of direct bij wedstrijdzaken@pernix.nl of voorzitter@pernix.nl.

Overig nieuws

Nieuw bij Pernix

Naam: Wouter Westgeest Lengte: 183 Leeftijd: 23 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Moeder, Vader en broertje samenwonend Werk/studie: Academie voor Lichamelijke Opvoeding, aan het werk als

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?!

Deze keer zetten we vrijwilliger Roderick Eyckenschild (43 jaar) in het zonnetje! Roderick is één van de vertrouwenscontactpersonen bij Pernix. Hoe ben je bij Pernix

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.