IJM

Vrijwilliger in het zonnetje – Joost

Vrijwilliger in het zonnetje – Joost

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?!  

Deze keer zetten we onze penningmeester Joost van de Graaf in het zonnetje!

Wat doe je nu voor Pernix?

Sinds dit seizoen heb ik de rol van penningmeester van Floris Eyckenschild overgenomen. In deze rol ben ik best breed betrokken bij verschillende Pernix-zaken. Van een begroting voor het Jeugdweekend tot de aanschaf van nieuw materiaal. Vanuit mijn werk heb ik veel affiniteit met financiën, dus ik ben blij dat ik op deze wijze wat aan Pernix bij kan dragen. In mijn rol werk ik nauw samen met Rob Kuipers die de financiële administratie bijwerkt. En Floris en Renée hebben het netjes achtergelaten, dus dat kunnen we mooi doorzetten.

Welke taken heb je allemaal gedaan bij Pernix?

Tot mijn rol als penningmeester was ik eigenlijk nog niet heel erg betrokken. Tuurlijk…ik floot hier en daar een wedstrijdje en droeg bij met een bardienst, maar nu ben ik erg blij dat ik mij wat meer in kan zetten voor Pernix.

Wat is je leukste herinnering als vrijwilliger?

Haha…lastig! Dat kan meerdere kanten op gaan. Ik heb wel een paar bardiensten gedaan die dan eindigden in een mooi kantinefeestje, maar als vrijwilliger kijk ik ook erg positief terug op mijn recente installatie als penningmeester in de algemene ledenvergadering.

Waarom is het leuk je in te zetten voor Pernix?

Ik vind het vooral leuk dat je je op meerdere manieren in kan zetten voor Pernix. Je krijgt in welke rol dan ook het gevoel dat je verbindend werk doet. Alles wat je doet draagt bij aan de vereniging. Daar haal ik veel voldoening uit.

Wil je verder nog iets kwijt over vrijwilligers bij Pernix?

Ik zie nu pas echt hoeveel er moet gebeuren en hoeveel mensen hierbij betrokken zijn. Dit maakt onze vereniging sterk en daarvoor ben ik iedereen enorm dankbaar. We hebben binnen Pernix nog wel een aantal grote taken die we met meerdere leden soms wat kleiner kunnen maken. Dus mocht je twijfelen om nog wat extra’s voor Pernix te doen, het helpen van een ander Pernix-lid in het voltooien van haar/zijn taak draagt ook enorm bij. Op deze manier dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid en werken we samen!

Wil jij ook bijdragen als vrijwilliger? Kijk op www.pernix.nl bij het onderdeel vrijwilligers of mail naar vrijwillig@pernix.nl!

Overig nieuws

Nieuw bij Pernix

Naam: Wouter Westgeest Lengte: 183 Leeftijd: 23 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Moeder, Vader en broertje samenwonend Werk/studie: Academie voor Lichamelijke Opvoeding, aan het werk als

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?!

Deze keer zetten we vrijwilliger Roderick Eyckenschild (43 jaar) in het zonnetje! Roderick is één van de vertrouwenscontactpersonen bij Pernix. Hoe ben je bij Pernix

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.