IJM

Pernixers geselecteerd voor RTC West U19

Pernixers geselecteerd voor RTC West U19

Amy Geerlof (A1) en Pim Wayenberg (S1) zullen het komende kalenderjaar namens Pernix deel uitmaken van de selectie RTC West U19. Een hele knappe prestatie gezien de stevige concurrentie van spelers uit onder andere de regio Den Haag. Na enkele trainingen en oefenwedstrijden is een groep van 10 dames en 11 heren overgebleven. Na de zomer sluiten ook nog enkele spelers uit Oranje U19 aan. 

Elke 14 dagen zullen Amy en Pim op maandag trainen in Den Haag/Rijswijk, en gedurende het jaar zijn er 3 toernooien te weten met Hemelvaart, in de herfst- en in de kerstvakantie (challenge). Wij wensen Amy en Pim heel veel plezier, succes en een leerzaam jaar toe bij RTC West U19.

Namens de TC en JTC

Sjoerd

Overig nieuws

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?

Deze keer zetten we vrijwilliger Jenny in het zonnetje! Jenny van der Spek is 53 jaar,getrouwd met George. De kinderen Thirza (16) en Casper (15)

Nieuwsbrief 22 april

In deze nieuwsbrief: Trainers Pernix 2 volgend seizoen De TC is blij om te kunnen mededelen dat Manolis Karamanolis ook volgend seizoen trainer/coach zal zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.