IJM

En wat doe JIJ voor je club?! Freek

En wat doe JIJ voor je club?! Freek

 

Deze keer zetten we vrijwilliger Freek van der Meij  in het zonnetje! 

Welke taken heb je allemaal gedaan bij Pernix? 

Ik ben begonnen bij de barcommissie, een jaar of 9 geleden. Daarnaast heb ik altijd bar gedraaid en wedstrijden gefloten. Vanwege een verhuizing ben ik een jaartje weggeweest. Daarna ben ik weer gaan fluiten en training gaan geven, samen met Ed, aan de senioren in de breedtesport. Sinds dit jaar zit ik bij de Jeugd Technische Commissie (JTC), fluit ik vaak wedstrijden en begeleid ik beginnende scheidsrechters.

Wat is je leukste herinnering als vrijwilliger?

Ik denk toch het kampioenschap met de A3! We hebben hard gevochten met een heel diverse groep die er voor elkaar stond in het veld. 

Wat doe je nu bij Pernix?

Ik speel in het 6e en daarnaast doe ik al het vrijwilligerswerk dat bij de eerste vraag staat.

Waarom is het leuk je in te zetten voor Pernix?

Omdat het een heel gezellige club is, waar ik een hoop energie van krijg. Ik voel me er heel erg verbonden mee.

Wil je verder nog iets kwijt over vrijwilligers bij Pernix? 

Een vereniging is uiteindelijk niets meer dan de mensen die zich ervoor inzetten. Als je er zelf positiviteit inbrengt, kan het alleen maar beter worden. Maar dat werkt ook alleen als iedereen zich ervoor inzet naar wat je kan… Dus zoek dingen om te helpen die je leuk vindt, en de hele vereniging wordt er beter door!


Wil jij je ook inzetten voor Pernix? Mail naar vrijwillig@pernix.nl met je idee of kijk eens bij de vacatures.

Overig nieuws

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?

Deze keer zetten we vrijwilliger Jenny in het zonnetje! Jenny van der Spek is 53 jaar,getrouwd met George. De kinderen Thirza (16) en Casper (15)

Nieuwsbrief 22 april

In deze nieuwsbrief: Trainers Pernix 2 volgend seizoen De TC is blij om te kunnen mededelen dat Manolis Karamanolis ook volgend seizoen trainer/coach zal zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.