IJM

Joost Kuipers ook volgend seizoen hoofdtrainer Pernix

Joost Kuipers ook volgend seizoen hoofdtrainer Pernix

Ook in het korfbalseizoen 2024/2025 zal Joost Kuipers hoofdtrainer zijn van Pernix 1. Hij wordt hierbij opnieuw geassisteerd door Robin Arnoldus.

Het duo is dit seizoen voor het eerst verantwoordelijk voor de Pernix hoofdmacht en dat bevalt hen goed. Ook de spelers zijn enthousiast over de samenwerking met Joost, Robin en de rest van de begeleidingsstaf, waar dit jaar voor het eerst een mental coach deel van uitmaakt. De beide trainers zien evenals de TC veel perspectief voor verbetering met de huidige verjongde en leergierige groep. De TC wenst Joost en Robin veel plezier en succes, allereerst met de 3 laatste zeer belangrijke zaalwedstrijden! De Pernixstaf en selectie rekent hierbij weer op de massale steun van het thuispubliek!

De gesprekken met de trainer/coach van Pernix 2, Manolis Karamanolis zijn eveneens in een vergervorderd stadium en de TC verwacht binnenkort overeenstemming te bereiken over het komend seizoen, waarbij nog gezocht wordt naar een 2e trainer/coach die samen met Manolis verantwoordelijk zal zijn voor Pernix 2 komend jaar.

TC Pernix

Overig nieuws

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?

Deze keer zetten we vrijwilliger Jenny in het zonnetje! Jenny van der Spek is 53 jaar,getrouwd met George. De kinderen Thirza (16) en Casper (15)

Nieuwsbrief 22 april

In deze nieuwsbrief: Trainers Pernix 2 volgend seizoen De TC is blij om te kunnen mededelen dat Manolis Karamanolis ook volgend seizoen trainer/coach zal zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.