IJM

Barrooster voorjaar 2024

Barrooster voorjaar 2024

Beste Pernixer,

Zoals jullie weten zijn we hard bezig geweest met een nieuwe bar voor in de kantine. Er wordt hard gewerkt deze zo snel mogelijk werkend te krijgen. Door een aantal leveringsproblemen lopen we wat vertraging op.

Dit betekend niet dat de kantine niet open is. De bar zal open gaan. Het zal soms wat behelpen zijn, maar met elkaar komen we er wel! Alle bardiensten die tot nu toe ingedeeld zijn (oefenwedstrijden zaterdag 30 augustus) zijn bemand, dus dat is super.

Voor de tweede helft veld gaan we weer starten met het vullen van de bardiensten. Hier vind je het schema van de diensten zoals deze verdeeld zijn per team. Om de organisatie wat te verlichten verzoeken we jullie onderling binnen het aangewezen team te regelen wie de dienst gaat draaien. Vervolgens graag in de KNKV app inschrijven zodat het voor de barcommissie overzichtelijk is wie aanwezig zal zijn. Dit is bijvoorbeeld handig om eventuele bijzonderheden door te geven. Daarnaast is het via de app mogelijk een dienst met iemand te ruilen.

Schrijf je jezelf voor het eerst in op een dienst en weet je niet hoe? In deze link staat het volledig beschreven!

https://pernix.nl/wp-content/uploads/2024/03/Aanmelden-bardienst.pdf

Met vriendelijke groet,

Annemieke van Duivenboden

Secretaris Pernix

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.