IJM

Bodytec als nieuwe sponsor bij Pernix

Bodytec als nieuwe sponsor bij Pernix

3 uur sporten in 20 minuten bij onze nieuwe sponsor Bodytec Leiderdorp

Als je de afgelopen week op het Pernix veld was heb je ze vast al zien hangen: de twee mooie, nieuwe sponsordoeken van Bodytec Leiderdorp, aan het hek direct tegenover de ingang van onze kantine. Binnenkort komt hier ook nog een sponsorbord langs het hoofdveld bij.
Als sponsorcommissie zijn wij blij en trots dat we Bodytec Leiderdorp mogen verwelkomen als sponsor van Pernix. Bij Bodytec Leiderdorp kan iedereen, jong, oud, fit en niet fit in 20 minuten een krachttraining voor het volledige lichaam volgen. Eigenaar Marcel van der Ploeg, verzorgt met zijn team van deskundige trainers al meer dan 8 jaar deze speciale Bodytec trainingen. Een aantal van onze leden en supporters traint bij hen en is razend enthousiast. Heel gaaf dat Marcel onze vereniging structureel wil ondersteunen als sponsor!

Bodytec een supereffectieve krachttraining voor het hele lichaam in 20 minuten

De Miha Bodytec training is een pijnvrije, snelle en een makkelijke manier van krachttraining. Door elektrische stimulatie van je spieren tijdens de oefeningen wordt het prestatievermogen van je hele lichaam verhoogd. Met speciale apparatuur worden ten opzichte van traditionele trainingsvormen meer spiervezels en dieper liggende spierweefsels geactiveerd. Daardoor behaal je veel sneller resultaat, je lichaam wordt bewezen sterker, sneller en fitter. Slechts 20 minuten trainen geeft hetzelfde resultaat als uren zwoegen in de sportschool!

Deze trainingsmethode is aantrekkelijk voor iedereen vanaf 16 jaar , zolang je mobiel genoeg bent om naar de locatie te komen. Of je nou korfbalt en aanvullende krachttraining wilt doen, amateur of topsporter bent in een andere sport, aan het revalideren bent, kampt met gewrichtsklachten, MS of met overgewicht of gewoon lekker wilt bewegen, de training kan zo worden ingericht dat het jou helpt.
Een deskundige begeleidt de trainingen in groepjes van maximaal 3 personen.

Nieuwsgierig?
Kijk voor meer informatie op de website of op de mooie, nieuwe sponsordoeken en schrijf je in voor een proefles (kan ook met z’n 2en)!
Bodytec Leiderdorp, Van Der Valk Boumanweg 184, Leiderdorp


Marcel van der Ploeg (midden), eigenaar van Bodytec Leiderdorp, onze voorzitter Tom van Alphen (links) en voorzitter van de sponsorcommissie Lenette Wayenberg (rechts) ondertekenden het sponsorcontract.

Ook Pernix steunen als sponsor of een tip voor de commissie?
Bekijk onze sponsorpakketten of neem contact op met één van de leden van de
sponsorcommissie (Lenettte Wayenberg, Dirk Ages, Michel Houweling, Laura Middelkoop, Lieke Heijnis) of via een email naar sponsoring@pernix.nl. We komen graag met nieuwe sponsoren in contact.

Overig nieuws

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.