IJM

Commissie Ledenwerving

Commissie Ledenwerving

Veel leden maken een vereniging levendig, toekomstbestendig en bovenal gezellig. Het is belangrijk om steeds nieuwe leden te blijven werven. Daarom zijn we op zoek naar een drietal mensen die het leuk vinden om zich bezig te houden met ledenwerving!

Binnen Pernix wordt gewerkt aan het opnieuw in kaart brengen van de verdeling van commissies en taken onder de verantwoordelijkheid van een bestuurslid. In deze nieuwe structuur roepen we ook een nieuwe bestuursfunctie in het leven: ‘bestuurslid ledenwerving en behoud’. Onder dit bestuurslid zullen een aantal commissies hangen. Zoals de JAC, de NAC, de kampcommissie en communicatie. Maar ook de nieuw op te zetten commissie Ledenwerving. Want naast het behouden van leden is het ook belangrijk dat er nieuwe (jeugd) leden bij blijven komen. 

Omdat de commissie nieuw op te zetten is, is ook de invulling voor een groot deel nog nader te bepalen. 

Wat betekent het om deel uit te maken van de commissie ledenwerving:

  • Je gaat samen met diverse commissies en het bestuurslid een wervingskalender ontwikkelen.
  • Je draagt zorg voor het promoten van Pernix op markten en evenementen. Denk hierbij aan de Elcid-markt of de vrijmarkt in de kopermolen.
  • Je bent de contactpersoon voor de schoolsportcursussen.
  • Je onderhoud goede contacten met scholen basis onderwijs in de Merenwijk en net daarbuiten,
  • Je draagt zorg voor het organiseren van een aantal vriendjes en vriendinnetjes trainingen.

Tijdsinvestering

Het is nog lastig te zeggen hoeveel tijd dit zal vragen. Het bestuur schat in dat dit met drie personen goed te doen is. 

Interesse?

Neem voor vragen contact op met Liset van der Vos (communicatie@pernix.nl)

Overig nieuws

Trainer/coach(es) Pernix 3 gezocht!

De TC is hard op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (evt een duo) voor Pernix 3.  Brenda Venema heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor

Staf A1 seizoen 24/25

Verheugd kunnen wij meedelen dat vanaf komend seizoen de A1 begeleid zal worden door Wilko Heijl en Seth Karstens met ondersteuning van Nicky van Rosmalen.Met

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.