IJM

Vacature Bestuurslid Facilitaire Zaken

Vacature Bestuurslid Facilitaire Zaken

Als je op bezoek komt bij een vereniging om te spelen of een team aan te moedigen is het fijn als het complex er mooi bij ligt, je een lekker drankje kan halen en de materialen voor je wedstrijd aanwezig zijn. Bij Pernix hebben we daar een aantal commissies voor. We zijn op zoek naar iemand met een oranje-zwart-wit hart die dit ‘visitekaartje’ naar een hoger niveau kan tillen. 

Binnen Pernix wordt gewerkt aan het opnieuw in kaart brengen van de verdeling van commissies en taken onder de verantwoordelijkheid van een bestuurslid. Jeugdzaken en de clubhuiscommissie gaan als eerste om richting een nieuwe structuur. Waar voorheen de voorzitter van de clubhuiscommissie ook bestuurslid was, wordt dit in de nieuwe structuur losgekoppeld. Dit betekent dat de clubhuiscommissie/barcommissie een eigen voorzitter zal hebben welke niet in het bestuur plaats zal nemen. Zo kan de barcommissie zich richten op de uitvoering en houdt het bestuurslid het overzicht. 

Voor deze functie binnen het bestuur is geen kennis van korfbal nodig!

Wat betekent het om bestuurslid Facilitaire zaken te zijn?

  • Je bent het aanspreekpunt voor de clubhuiscommissie, klusclub, kledingcommissie en materiaalcommissie. 
  • Je stuurt en werkt samen met deze commissies en de andere bestuursleden om er voor te zorgen dat de kantine kan draaien, het complex op orde is, iedereen in de juiste kleding loopt en de materialen op orde zijn.
  • Je bent het aanspreekpunt voor partijen die de kantine of het complex willen gebruiken. 

Volgende eigenschappen/competenties zijn van belang:

  • Communicatief vaardig
  • In staat om een helikopterview te hebben en te houden
  • In staat om goed samen te werken, een echte teamplayer
  • Weet mensen op een positieve manier aan te spreken en te motiveren voor die zaken die voor Pernix van belang zijn.

Tijdsinvestering

Elke maand is er een bestuursvergadering waarbij je als bestuurslid uiteraard aanwezig bent. Deze bereidt je voor en koppel je terug aan jouw commissies. Twee keer per jaar is er een ALV. Daarnaast heb je regelmatig contact met jouw commissies. 


Interesse?
Neem voor vragen contact op met Tom van Alphen (voorzitter@pernix.nl) of Liset van der Vos (communicatie@pernix.nl).

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.