IJM

Trainen in de nieuwe jeugdteams

Trainen in de nieuwe jeugdteams

De teamindelingen en selecties van de jeugdteams voor komend seizoen worden op zondag 9 juni gepubliceerd.
Op woensdag 12 juni en woensdag 19 juni trainen alle kinderen in de nieuwe opstellingen voor het seizoen 2024 – 2025. Op deze manier kunnen de kinderen elkaar alvast twee keer zien en elkaar leren kennen voor volgend seizoen.

De kinderen krijgen trainen van de trainer die afgelopen seizoen dat team deed. Bijvoorbeeld de nieuwe D1 (seizoen 2024-2025) krijgt dan trainen van de D1 trainers van afgelopen seizoen. Deze twee weken zijn er geen trainingen meer op maandag, tenzij binnen een team door de trainers anders wordt afgesproken.

Overig nieuws

Trainer/coach(es) Pernix 3 gezocht!

De TC is hard op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (evt een duo) voor Pernix 3.  Brenda Venema heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor

Staf A1 seizoen 24/25

Verheugd kunnen wij meedelen dat vanaf komend seizoen de A1 begeleid zal worden door Wilko Heijl en Seth Karstens met ondersteuning van Nicky van Rosmalen.Met

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.