IJM

Trainer/coach Pernix A1 gezocht!

Trainer/coach Pernix A1 gezocht!

De TC is hard op zoek naar een trainer/coach (evt een duo) voor onze meest talentvolle juniorengroep: de A1. 

Volgend seizoen zal de A-selectie bestaan uit een mix van ervaren spelers en talentvolle eerstejaars junioren. Een brede en eveneens talentvolle B lichting zal het jaar erna aansluiten. De ambitie is dan ook om met de nieuwe A1/2 groep hogerop te gaan spelen en terug te keren in de (zaal) Overgangsklasse, waar het team op het veld al in uitkomt. In de zaal speelt de A1 komend seizoen zeer waarschijnlijk in de eerste klasse.

Er wordt gemiddeld 2,5 uur per week getraind, verdeeld over de maandag en de woensdag; op maandag grotendeels gezamenlijk met de A2 en op woensdag apart. De thuis- en uitwedstrijden zijn gekoppeld aan S1 en S2. 

Wie gaat de uitdaging aan om deze leuke groep beter te maken en samen een heel mooi seizoen tegemoet te gaan? Voor nadere informatie kun je je wenden tot 1 van de leden van de TC.

TC Pernix 

(Stephan, Suzanne, Bram, Carla, Sjoerd)

Overig nieuws

Trainer/coach(es) Pernix 3 gezocht!

De TC is hard op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (evt een duo) voor Pernix 3.  Brenda Venema heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor

Staf A1 seizoen 24/25

Verheugd kunnen wij meedelen dat vanaf komend seizoen de A1 begeleid zal worden door Wilko Heijl en Seth Karstens met ondersteuning van Nicky van Rosmalen.Met

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.