IJM

Kangoeroes

Spelers en begeleiding

De Kangoeroe Klup is een initiatief vanuit het Koninklijke Nederlands Korfbalverbond en is bedoeld voor de jongste jeugd (vanaf 3 jaar). Voor deze kinderen is het zo mogelijk om spelenderwijs kennis te maken met (bal)sporten. Het is belangrijk dat kinderen van jongs af aan ervaren hoe leuk sporten is. Daarnaast is sporten ook nog eens gezond voor de groei van lichaam en geest.

Alle kinderen en hun ouders (van 3 tot 6 jaar) zijn iedere zaterdag (uitgezonderd de schoolvakanties) van 9.30 uur tot 10.00 uur van harte welkom bij de Kangoeroe Klup van Pernix. 

In het voor- en najaar is dat buiten bij Pernix, Joop Vervoornpad 7, Leiden. Tijdens de zaalperiode (eind oktober t/m maart) vindt de Kangoeroe Klup plaats in sporthal De Zijl, Paramaribostraat 66 te Leiden.

De eerste drie ochtenden doet uw kind gratis mee om te kijken of het wil blijven meesporten. Na drie keer meldt u uw kind aan als lid. Hier vindt u informatie over de contributiebedragen.

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.