IJM

Klusclub

Klusclub

De kluscommissie, kortweg ‘de klusklub’, bestaat uit een aantal kundige en bevlogen mensen met hart voor de klub en twee rechterhanden. Zij steken deze handen graag uit de mouwen om te zorgen dat Pernix reilt en zeilt in alles wat materiaal, behuizing en techniek van de locatie betreft.

De klub zorgt dat leden, gasten en bezoekers van de wedstrijden tijdens het bezoek aan het Pernix terrein optimaal gebruik kunnen maken van alle faciliteiten waarover de klub bezit en ze doen dit door middel van het houden van klusavonden welke met grote regelmaat plaatsvinden op de dinsdagavond door het hele jaar heen en indien nodig op zaterdagen. Zowel in het zomerseizoen buiten als in het zaalseizoen wordt er volop geklust.

Er gaat van alles stuk, er moet gerenoveerd worden, er moet van alles opgeruimd worden, er worden nieuwe dingen bedacht. Het winterseizoen wordt voornamelijk gebruikt om grote klussen te realiseren en bij aanvang van het seizoen wordt er geregeld dat alle locaties voldoende voorzien worden van materialen om te trainen en om competitie te spelen.

Wie zijn deze klussers? Ex spelers van Pernix die in hun jeugd hebben bijgedragen aan de roem van Pernix en die in allerlei commissies gezeten hebben en ook ouders die spelende kinderen hebben en graag een steentje bijdragen.

Veel leden hebben naast de klusklub nog andere verantwoordelijkheden binnen de vereniging. Momenteel voert Pim Bink de Klub aan, daarbij ondersteund door Geerten Breedveld(die tot voor kort de klub jarenlang heeft aangestuurd) inzake de technische know how. De overige vaste klussers zijn Coen van Valderen, Peter Kuipers, Hans (Henze) Kuipers (onze Pernix videoproducent), Richard Redel, Herman Keizer en Luit Scholma. Wil je een avondje mee klussen? Laat het Pim of Geerten weten. Werkt de douche niet, is er een lamp kapot, heb je een reparatieverzoek of een lumineus idee of wil je gewoon lekker ouwehoeren aan de bar na afloop van het klussen? Laat het ook aan Pim of Geerten weten.

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.