IJM

Vacature Trainer/coach van een Jeugd Team – Jeugd Technische Commissie

Vacature Trainer/coach van een Jeugd Team – Jeugd Technische Commissie

Vind jij het leuk een team korfbalvaardigheden te leren? Vind je het leuk om op zaterdag een team te coachen? Dan is dit wat voor jou! We zoeken enthousiaste trainers en coaches voor onze jeugdteams. Ook als je assistent trainer wil zijn, een of twee keer per week, dan horen we dat graag. Je kunt contact opnemen met Perla. Geschatte tijdsinvestering: 1.5 a 3 uur per week.

Bestuurslid Perla Breedveld – 0623387874

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.