IJM

Trainers seizoen 2023/2024

Trainers seizoen 2023/2024

We zijn heel blij om te kunnen melden dat we bijna geheel rond zijn met de trainers voor de jeugdteams komend seizoen. We hebben een hele mooie groep met ervaren trainers en aanstormend talent. 

We hebben alleen de A3 nog openstaan, maar daar hopen we op aanmeldingen vanuit de selectie.

Ook de B2 is nog niet definitief rond, maar we staan op het punt om de handtekeningen te zetten. Zodra we nieuws hebben, zullen we dat publiceren.

Bij de pupillen hebben we goed bezette teams, maar de praktijk leert dat er altijd extra hulp nodig is. Het is daarom heel fijn dat er nog een aantal potentiële trainer/coaches is die (nog) niet aan een team zijn gekoppeld.

Mocht jij geïnteresseerd zijn om onze jeugd een heel leuk seizoen te bezorgen, dan kun je je bij ons melden.

Klik hier voor het overzicht

Een hele fijne vakantie en tot komend seizoen.

De Jeugd TC

Overig nieuws

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?

Deze keer zetten we vrijwilliger Jenny in het zonnetje! Jenny van der Spek is 53 jaar,getrouwd met George. De kinderen Thirza (16) en Casper (15)

Nieuwsbrief 22 april

In deze nieuwsbrief: Trainers Pernix 2 volgend seizoen De TC is blij om te kunnen mededelen dat Manolis Karamanolis ook volgend seizoen trainer/coach zal zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.