IJM

Nieuwbrief bestuur 10-9-2023

Nieuwbrief bestuur 10-9-2023

Pernix Nieuwsbrief 10 september 2023 In deze nieuwsbrief:

  • Update vrijwilligerszaken
  • Help Pernix aan nieuwe jeugdleden
  • Opruimen velden
  • Bericht van de familie Schoonderwoerd
  • Bestellen shirts
  • Inschrijven Jeugdweekend
  • Aankondiging Bierpong toernooi
  • Sponsorkliks

Update vrijwilligerszaken 

Op 25 augustus organiseerden de vrijwilligers coördinatoren de eerste vrijwilligers bedankborrel. Er was een goede opkomst en met de aanwezigen hebben we geproost op een goed korfbalseizoen. Daarnaast zijn er ook meteen een aantal vacatures ingevuld! We zijn blij met alle vrijwilligers die zich inzetten voor onze vereniging, in een commissie of voor losse taken (zoals het draaien van een bardienst). We hebben vooral nog krachten nodig in commissies! Dus kijk naar de onderstaande vacatures en draag je steentje bij! 

Commissielid Clubhuiscommissie: Vind je het leuk om bij te dragen aan een gezellig samenzijn bij Pernix, met een geweldige bar en clubhuis? Kom onze commissie versterken! We verdelen de taken in de commissie, zodat iedereen zijn eigen aandeel heeft en daar wat leuks van kan maken en het werk te overzien is. Heb je interesse of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris Swanenburg via 06 21662538
https://pernix.nl/2023/09/08/vacature-clubhuiszaken/ 

Vacature Cameraman/ vrouw 

Vind je het leuk om video-opnames te (leren) maken van de wedstrijden van Pernix 1 en 2 en misschien nog wel meer teams? Hans Kuipers is degene die dit nu in zijn eentje doet en om die reden is Pernix op zoek naar versterking. Hans wil het je graag leren en zijn camera mag je ervoor gebruiken. Oftewel, als je enthousiast bent en iets wilt leren is deze vacature iets voor jou! Tijdsinvestering hiervoor is 3 uur per week (als Pernix thuis speelt, bij uitwedstrijden doet de tegenpartij het). Afhankelijk van hoeveel tijd je stopt in het editen van de film, kan hier meer tijd bijkomen. Als je interesse hebt kun je dit laten weten per mail via vrijwillig@pernix.nl https://pernix.nl/2023/09/08/vacature-cameraman-vrouw/ 

Vacature Kluscommissie 

Vind je het leuk om ervoor te zorgen dat bij Pernix alles er mooi uitziet en werkt en ben je ook een beetje handig, of bereid handig te worden? Dan is deze vacature iets voor jou. De klus commissie bestaat uit 5 man en komt op dinsdagavonden (meestal 2 keer per maand) bij elkaar van 19:00 -21:00. Tijdsinvestering hiervoor is ongeveer 2 uur per 2 weken. In vakantie periodes komt de commissie soms ook op zaterdagen samen, in overleg. Het is super leuk om zo met elkaar de handen uit te steken en de club mooier te maken. Heb je interesse, neem contact op met Pim Bink 06-13524048 of Geerten Breedveld 06-54780956 https://pernix.nl/2023/09/08/vacature-kluscommissie/ 

Vacature coaching A3 op zaterdag 

Vind jij het leuk om dit geweldige en gezellige team te coachen op de zaterdagen? Meld je dan bij Freek van de Jeugd Technische Commissie (06 38228790) 

Teammanagers van A1 en A2, E1, E2, E3, E4, E4 en E5 

Het goede nieuws is dat alle andere teams managers hebben. Zij gaan de trainers ondersteunen bij het regelen van vervoer en randzaken zoals een eventueel teamfeest, barbezetting en het doorgeven van activiteiten. Dus geef je op bij de coach van het team! 

Een vrijwilliger in het zonnetje 

Deze keer zetten we vrijwilliger Joost Kuipers (33), hoofdcoach van Pernix 1, in het zonnetje!

Een kort interview via whatsapp vertelt ons dit: 

Welke taken heb je allemaal gedaan bij Pernix? 

Ik heb veel jeugdteams trainen gegeven, bardiensten gedraaid, wedstrijden gefloten, jeugdweekenden gedraaid, clinics gegevens en in de jeugd technische commissie gezeten. 

Wat was je leukste ervaring als vrijwilliger tot nu toe? 

Toch wel de jeugdweekenden en de clinics. Dat je zoveel kinderen tegelijk ziet genieten is prachtig! Wat doe je nu bij Pernix? Ik ben nu trainer en coach van Pernix 1. En ik zal af en toe een wedstrijd fluiten of een clinic geven aan de jeugd. 

Waarom is het leuk je in te zetten voor Pernix? 

Omdat het 1 grote familie is. Pernix is een groot deel van mijn leven. 

Wil je nog iets zeggen tegen de Pernix vrijwilligers? 

Ga zo door en zet je in. We hebben jullie nodig!


Wil jij je ook inzetten voor je club? Kijk eens naar de vacatures op de site, wees teammanager van het team van je kinderen of stuur jouw idee en talent om bij te dragen naar vrijwillig@pernix.nl!   

Help Pernix aan nieuwe Jeugdleden 

Help jouw vereniging aan nieuwe jeugdleden en ontvang zelf een leuke pernix verrassing! Help Pernix aan nieuwe jeugdleden – Pernix Korfbal https://pernix.nl/2023/09/10/help-pernix-aan-nieuwe-jeugdleden/ 

Opruimen velden 

Sinds een paar weken zijn we weer aan het trainen op onze velden. Helaas merken we dat er na de trainingen materialen blijven rondslingeren. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat je na het trainen geven én na je eigen training er voor zorgt dat je de materialen die je hebt gebruikt weer opruimt. Spreek elkaar hier ook op aan als je ziet dat er dingen blijven liggen. 

Bericht van de familie Schoonderwoerd 

Beste Pernixers,

Namens de familie wil ik onze dank uitspreken voor de vele berichten, kaarten en andere vormen van blijk van medeleven die wij hebben mogen ontvangen naar aanleiding van het overlijden van onze vader en broer Krijn Schoonderwoerd. Het bevestigt voor ons maar weer eens hoe bijzonder deze club is: “Eens lid, altijd lid” is ons de afgelopen weken meer dan duidelijk geworden.

Nogmaals veel dank en we zien elkaar graag weer op het veld.

Groet, Fam Schoonderwoerd 

Bestelling Shirts 

16 september wordt er een bestelling gedaan voor nieuwe wedstrijdshirts. Zoals bekend huren leden deze van Pernix en wordt dat verrekend in je factuur van de contributie. Een aantal leden heeft het verzoek ingediend de zwarte (uit) shirts van de selectie aan te willen schaffen. Als trainingsshirt, of gewoon omdat hij mooi is. Uiterlijk 15 september kan je hiervoor nog een bestelling plaatsen in onze eigen webshop https://pernix.mkhbusiness.nl/

Inschrijven Jeugdweekend 

Beste ouders & leden, Ook dit jaar gaan we weer op jeugdweekend. Het weekend van 3 t/m 5 november 2023 gaan we wederom richting Kampeerboerderij “Kuijpershoefke” in Loon op Zand.

We kijken er naar uit om weer met een hele hoop kinderen een te gek weekend te beleven. Meld je snel aan! Je kunt je aanmelden t/m 24 september 2023. Dan sluit de inschrijving. In de link vinden jullie het aanmeldingsformulier.

Lieve groet,

Namens de hoofdstaf: Karen, Diederik en Jessica 

https://forms.gle/VLviCeNJJBg4MLPG9 

aankondiging Bierpongtoernooi 

Op 22 september organiseert de NAC een Bierpongtoernooi! Aankondiging Bierpongtoernooi – Pernix Korfbal

https://pernix.nl/2023/09/10/aankondiging-bierpongtoernooi/ 

Sponsorkliks 

Wanneer je online iets gaat bestellen kun je dit ook doen via de website van Pernix doorklikken naar vele webwinkels. Je vindt sponsorkliks onderaan de homepagina of onder het kopje Sponsoring. Als je dan gewoon je bestelling plaatst ontvangt Pernix een commissie. 

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10493&ref=banner&cn=nl&ln=nl

Met vriendelijke groet,

Liset de Vos
Bestuurslid Communicatie

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.