IJM

Nieuwsbrief 20 mei 2024

Nieuwsbrief 20 mei 2024

  • Vacature bestuurslid facilitair en commissie ledenwerving
  • Opruimen bar op trainingsavonden
  • Bodytec als nieuwe sponsor
  • Pernix daghap 25 mei
  • Slotdag 8 juni
  • Save the date ALV 11 juni
  • Loterij Familiedag
  • Sponsorkliks

Vacature bestuurslid facilitair

Na 12 jaar in de barcommissie en 5 jaar als voorzitter van deze commissie gaat Iris stoppen met deze functie. Daarom zijn we opzoek naar een nieuw bestuurslid facilitaire zaken. De titel is anders dan voorheen omdat de functie ook op een andere manier ingevuld zal gaan worden.
De barcommissie zal een eigen voorzitter hebben welke niet in het bestuur plaats zal nemen. Zo kan de barcommissie zich richten op de uitvoering en houdt het bestuurslid het overzicht. Bekijk de hele vacature hier: Vacature Bestuurslid Facilitaire Zaken – Pernix Korfbal

Vacature commissie ledenwerving

Veel leden maken een vereniging levendig, toekomstbestendig en bovenal gezellig. Het is belangrijk om steeds nieuwe leden te blijven werven. Daarom zijn we op zoek naar een drietal mensen die het leuk vinden om zich bezig te houden met ledenwerving! De commissie ledenwerving is een nieuw op te zetten commissie. Daarom is ook de invulling voor een deel nog nader te bepalen. In ieder geval zal deze commissie Pernix gaan promoten op markten en evenementen, vriendjes/vriendinnetjes trainingen organiseren en een wervingskalender ontwikkelen. Bekijk de hele vacature hier: Commissie Ledenwerving – Pernix Korfbal

Opruimen bar op trainingsavonden

Helaas is het ons opgevallen dat er regelmatig na trainingsavonden gebruikte kopjes, bekers en limonadekannen achterblijven op de bar en in de keuken. Daarom roepen wij opnieuw op om er gezamenlijk voor te zorgen dat de gebruikte spullen gewoon schoongemaakt en opgeruimd worden. Als er na een jeugdtraining limonade wordt gemaakt houdt dan als trainer in de gaten dat dit wordt opgeruimd. En oudere jeugd en senioren kunnen er samen met hun team voor zorgen dat gebruikte bekers, kannen en flesjes worden schoongemaakt en opgeruimd. Zo blijft het voor iedereen prettig om de kantine te gebruiken.

Bodytec als nieuwe sponsor

Als je de afgelopen week op het Pernix veld was heb je ze vast al zien hangen: de twee mooie, nieuwe sponsordoeken van Bodytec Leiderdorp, aan het hek direct tegenover de ingang van onze kantine. Binnenkort komt hier ook nog een sponsorbord langs het hoofdveld bij.
Als sponsorcommissie zijn wij blij en trots dat we Bodytec Leiderdorp mogen verwelkomen als sponsor van Pernix. Bij Bodytec Leiderdorp kan iedereen, jong, oud, fit en niet fit in 20 minuten een krachttraining voor het volledige lichaam volgen. Eigenaar Marcel van der Ploeg, verzorgt met zijn team van deskundige trainers al meer dan 8 jaar deze speciale Bodytec trainingen. Een aantal van onze leden en supporters traint bij hen en is razend enthousiast. Heel gaaf dat Marcel onze vereniging structureel wil ondersteunen als sponsor!
Meer informatie kun je hier teruglezen: Bodytec als nieuwe sponsor bij Pernix – Pernix Korfbal

Pernix daghap 25 mei

Op zaterdag 25 mei kun je een lekkere daghap eten bij Pernix. Echte roti, vers en speciaal gemaakt op authentieke wijze door Anneke. Schrijf je in vóór 23 mei via pernixdaghap@gmail.com

Slotdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni worden de laatste competitiewedstrijden gespeeld. We zullen op 8 juni ook het seizoen gezellig met elkaar afsluiten.

In de rust van de wedstrijd van Pernix 1 zullen alle kampioenen gehuldigd worden. Hierover later meer informatie.

Traditiegetrouw zal er ook weer een BBQ worden georganiseerd. Kijk voor meer informatie en opgeven op: BBQ Party 8 juni – Pernix Korfbal

Na de BBQ zal er door de NAC ook nog een feest georganiseerd worden. Hier zal later meer informatie over volgen.

Save the date ALV 11 juni

Dit jaar zal de voorjaars ALV plaatsvinden op dinsdag 11 juni om 20.00 uur in de Pernix kantine (inloop 19.30). Het bestuur nodigt hierbij alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van harte uit om deze vergadering bij te wonen. Tijdens deze ALV zullen we onder andere Geert Groeneveld voordragen voor de positie van voorzitter van onze mooie club!

Loterij familietoernooi

Tijdens het zeer geslaagde familietoernooi heeft er ook een loterij plaatsgevonden. Er zijn een hele hoop mooie prijzen weggegeven. Met deze loterij is er ca. 550 euro opgehaald. Dit bedrag zal volledig ten goede komen aan de jeugd van Pernix.

Sponsorkliks
Wanneer je online iets gaat bestellen kun je dit ook doen via de website van Pernix doorklikken naar vele webwinkels. Je vindt sponsorkliks onderaan de homepagina of onder het kopje Sponsoring. Als je dan gewoon je bestelling plaatst ontvangt Pernix een commissie. Klik hier!!!

Overig nieuws

Trainer/coach(es) Pernix 3 gezocht!

De TC is hard op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (evt een duo) voor Pernix 3.  Brenda Venema heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor

Staf A1 seizoen 24/25

Verheugd kunnen wij meedelen dat vanaf komend seizoen de A1 begeleid zal worden door Wilko Heijl en Seth Karstens met ondersteuning van Nicky van Rosmalen.Met

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.